De praktijk


Welkom op de site van huisartsenpraktijk Kastelenplein te Eindhoven. U vindt hier informatie over de huisartsen en onze medewerkers, over de praktijkorganisatie en ook actueel gezondheidsnieuws. U kunt hier uw herhaalrecepten bestellen. Daarnaast zijn er links met andere belangrijke websites uit de gezondheidszorg.

Missie
Wij willen optimale, evidence based en goed bereikbare zorg bieden zowel op het terrein van de curatieve als preventieve zorg.

Visie
Het streven is medische zorg optimaal aan te bieden zowel vanuit het perspectief van de patiënt, die vraagt om meer zorg op maat, als vanuit het perspectief van de professie, die richtlijnen opstelt, als ook vanuit het perspectief van de overheid, die streeft naar efficiëntere zorg. Dit doen wij op een proactieve manier in goede samenwerking met andere zorgaanbieders en uitgaande van landelijke richtlijnen, bij voorkeur NHG-richtlijnen. Wij willen optimaal gebruik maken van de automatisering. Met name bij gegevensverzameling en gegevensuitwisseling met apotheek en ziekenhuizen, noodzakelijk voor een goede gezamenlijke zorg aan de patiënten in onze wijk. Zowel medisch inhoudelijk als op het terrein van de praktijkorganisatie gaan wij aan de slag. Patiëntenraadpleging zal onderdeel blijven van onze verbetercyclus.
Nieuws en mededelingen
Wij zorgen ook online
Wij zorgen ook online
Geplaatst: 26 september 2022
We willen meer tijd voor onze patiënten en onze zorg beter maken. De druk op de zorg is hoog en onze lat ook. Daarom hebben we uw hulp nodig en dat is makkelijker dan u denkt. Goede zorg is namelijk óók digitaal dichtbij.

Lees meer
Pneumokokkenvaccinatie
Pneumokokkenvaccinatie
Geplaatst: 21 september 2022
Veel gestelde vragen over de pneumokokkenvaccinatie.

Lees meer
Griepvaccinatie voor zwangeren
Griepvaccinatie voor zwangeren
Geplaatst: 21 september 2022
Vragen rondom griepvaccinatie tijdens zwangerschap

Lees meer