De praktijk


Welkom op de site van huisartsenpraktijk Kastelenplein te Eindhoven. U vindt hier informatie over de huisartsen en onze medewerkers, over de praktijkorganisatie en ook actueel gezondheidsnieuws. U kunt hier uw herhaalrecepten bestellen. Daarnaast zijn er links met andere belangrijke websites uit de gezondheidszorg.

Missie
Wij willen optimale, evidence based en goed bereikbare zorg bieden zowel op het terrein van de curatieve als preventieve zorg.

Visie
Het streven is medische zorg optimaal aan te bieden zowel vanuit het perspectief van de patiënt, die vraagt om meer zorg op maat, als vanuit het perspectief van de professie, die richtlijnen opstelt, als ook vanuit het perspectief van de overheid, die streeft naar efficiëntere zorg. Dit doen wij op een proactieve manier in goede samenwerking met andere zorgaanbieders en uitgaande van landelijke richtlijnen, bij voorkeur NHG-richtlijnen. Wij willen optimaal gebruik maken van de automatisering. Met name bij gegevensverzameling en gegevensuitwisseling met apotheek en ziekenhuizen, noodzakelijk voor een goede gezamenlijke zorg aan de patiënten in onze wijk. Zowel medisch inhoudelijk als op het terrein van de praktijkorganisatie gaan wij aan de slag. Patiëntenraadpleging zal onderdeel blijven van onze verbetercyclus.
Nieuws en mededelingen
Vakantie dokter Verstegen
Vakantie dokter Verstegen
Geplaatst: 19 mei 2023
Dokter Verstegen is in verband met vakantie van 22-05-2023 t/m 26-05-2023 niet op de praktijk aanwezig

Lees meer
Digitalisering in de zorg
Digitalisering in de zorg
Geplaatst: 16 mei 2023
Er wordt steeds meer gedigitaliseerd. Zo ook in de zorg. Heeft u hierbij hulp nodig?

Lees meer
Afwezigheid Marjolein Dormans
Afwezigheid Marjolein Dormans
Geplaatst: 15 mei 2023
Door gezondheidsredenen is praktijkondersteuner Marjolein Dormans komende weken afwezig.

Lees meer