De praktijk


Welkom op de site van huisartsenpraktijk Kastelenplein te Eindhoven. U vindt hier informatie over de huisartsen en onze medewerkers, over de praktijkorganisatie en ook actueel gezondheidsnieuws. U kunt hier uw herhaalrecepten bestellen. Daarnaast zijn er links met andere belangrijke websites uit de gezondheidszorg.

Missie
Wij willen optimale, evidence based en goed bereikbare zorg bieden zowel op het terrein van de curatieve als preventieve zorg.

Visie
Het streven is medische zorg optimaal aan te bieden zowel vanuit het perspectief van de patiënt, die vraagt om meer zorg op maat, als vanuit het perspectief van de professie, die richtlijnen opstelt, als ook vanuit het perspectief van de overheid, die streeft naar efficiëntere zorg. Dit doen wij op een proactieve manier in goede samenwerking met andere zorgaanbieders en uitgaande van landelijke richtlijnen, bij voorkeur NHG-richtlijnen. Wij willen optimaal gebruik maken van de automatisering. Met name bij gegevensverzameling en gegevensuitwisseling met apotheek en ziekenhuizen, noodzakelijk voor een goede gezamenlijke zorg aan de patiënten in onze wijk. Zowel medisch inhoudelijk als op het terrein van de praktijkorganisatie gaan wij aan de slag. Patiëntenraadpleging zal onderdeel blijven van onze verbetercyclus.
Nieuws en mededelingen
Bente Eijk
Bente Eijk
Geplaatst: 26 april 2022
Bente Eijk is onze praktijk komen versterken als praktijkondersteuner GGZ.

Lees meer
Kloppen uw gegevens nog?
Kloppen uw gegevens nog?
Geplaatst: 5 april 2022
Het gebeurt met regelmaat dat wij niet de juiste contact gegevens hebben. Wij zouden graag de juiste gegevens ontvangen.

Lees meer
 Inwoners van de regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch brengen overtollige medicijnen terug met Rik Retour
Inwoners van de regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch brengen overtollige medicijnen terug met Rik Retour
Geplaatst: 28 maart 2022
Op 14 maart 2022 is de bewustwordingscampagne #brengonsterug gestart. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor het juist retourneren van overtollige medicatie.

Lees meer