Praktijkmedewerkers | Praktijkverpleegkundigen


Marjolein Dormans - Praktijkverpleegkundige
Sinds juni 2012 werkzaam als praktijkverpleegkundige in onze praktijk. Daarvoor heeft ze als praktijkverpleegkundige in een andere huisartsenpraktijk gewerkt. Zij houdt spreekuren voor mensen met insuline- en niet insuline afhankelijke Diabetes, Astma en COPD inclusief het afnemen van longfunctietesten, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en stoppen met roken. Zij ondersteunt zo de huisartsen.

Karine Heinen - Praktijkverpleegkundige
Ze is sinds januari 2014 werkzaam in de praktijk. Voorheen heeft ze als verpleegkundige gewerkt in de psychiatrie, de wijk en het algemeen ziekenhuis. Ook heeft ze nog enkele jaren als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Op dit moment ondersteunt ze de huisartsen bij de zorg voor mensen met diabetes, Astma/COPD en hart- vaatziekten. Tevens begeleidt ze mensen die willen stoppen met roken.

Jolanda Kivits - Verpleegkundige

Mijn naam is Jolanda Kivits. Sinds 2005 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in de huisartsenzorg. Per oktober 2017 vond ik een nieuwe uitdaging bij de huisartsen op Kastelenplein. Ik houd spreekuren voor mensen met insuline- en niet insuline afhankelijke Diabetes, Astma en COPD, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en stoppen met roken. Verder lever ik een bijdrage aan het implementeren van persoonsgerichte zorg en GezondheidsPlatvorm.

Lenneke Wouters - Praktijkverpleegkundige
Na 15 jaar in het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg als verpleegkundige
gewerkt te hebben, heb ik in oktober 2015 de overstap gemaakt naar de
huisartsenpraktijk. Zin in een nieuwe uitdaging die ik heb gevonden op het Kastelenplein!
Ik begeleid mensen met hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hart- en vaatziekten en diabetes.
Nieuws en mededelingen
MedGemak
MedGemak
Geplaatst: 19 maart 2019
Vanaf nu kunt u gebruikmaken van de MedGemak-app! Deze app is gekoppeld aan het patiƫntenportaal MijnGezondheid.net.

Lees meer
Nieuwe medewerker POH-GGz
Nieuwe medewerker POH-GGz
Geplaatst: 11 maart 2019
Judith Crombach, praktijkondersteuner GGz.

Lees meer
Advies Langer Thuis
Advies Langer Thuis
Geplaatst: 27 februari 2019
Zelfstandig thuis laten wonen. Binnen B-fysic is een nieuw product ontwikkeld, het Advies Langer Thuis. Dit product is onderdeel van het Expertise team ouderen, een gezamenlijke aanpak van fysio- en ergotherapie.

Lees meer