Praktijkmedewerkers | Huisartsen


Linda van Bijleveld - Huisarts
BIG: 9914092301

In 2015 heb ik mijn opleiding tot huisarts afgerond in Nijmegen, waarbij ik mijn laatste jaar hier op het Kastelenplein heb gewerkt. De afgelopen 3 jaar heb ik met veel plezier waargenomen in verschillende huisartsenpraktijken in de regio Eindhoven en in asielzoekerscentra, maar ik voel me toch het meest thuis in het fijne team hier op Kastelenplein.
Mijn speciale interesse binnen het huisartsenvak ligt bij de zorg voor de meest kwetsbaren in onze samenleving en zorg in het laatste stukje van het leven, palliatieve zorg. Ook de tropische geneeskunde heeft een speciaal plekje in mijn hart door mijn jarenlange werk als arts in Ghana.
Ik geniet elke dag van mijn werk als huisarts omdat geen dag hetzelfde is. Het ene moment plak je bij een stuiterende peuter een wondje op zijn kin en het andere moment heb je een bijzonder gesprek met een patiënt van wie de partner ernstig ziek is. Het bieden van een luisterend oor en wederzijds vertrouwen zijn voor mij heel belangrijk om goede zorg te kunnen leveren.
Tot slot ben ik naast huisarts ook mama van 2 prachtige kids en woon ik gelukkig samen in de Kempen.

* Dokter van Bijleveld heeft spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Paul Schrƶder - Huisarts
BIG: 79023806501

Huisarts sinds 1984. De opleiding gedaan in Nijmegen en al jaren verbonden aan het Nijmeegs Huisartsen Instituut als opleider van nieuwe huisartsen.

Voor mij staat vertrouwen op de eerste plaats. Het is wezenlijk belangrijk dat de relatie tussen huisarts en patiënt goed is. Ik geniet nog elke dag van de contacten. Het geeft veel voldoening om iets voor mensen te kunnen betekenen. Met name ook de laatste levensfase van mensen en de begeleiding daarbij geeft veel verdieping.

Mijn vakinhoudelijke interesse ligt bij cardiovasculaire ziekten, palliatieve zorg, ouderenzorg en kleine chirurgie. Maar ben vooral een echte generalist en wil graag het hele vakgebied bestrijken.

Trots op de fijne club die we hebben op het Kastelenplein.

*Dokter Schröder heeft spreekuur op maandag, woensdag en donderdag.


Robert Verstegen - Huisarts
BIG: 19032116901

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Maastricht en heb daar ook in 1997 de huisartsenopleiding afgerond. In 2014 heb ik de opleiding echografie voor huisarts succesvol afgerond en verricht sindsdien zelf echo onderzoek in de praktijk.
Het mooie van het huisartsenvak is voor mij dat het vak heel breed en afwisselend is en dat je vaak een heel wezenlijke rol vervult voor vele mensen; jong en oud, man of vrouw, van wieg tot sterfbed. Een goede relatie met mijn patiënten vind ik erg belangrijk, omdat dit de basis vormt voor goede huisartsenzorg.
Mijn aandachtsgebieden zijn: Diabetes mellitus, chirurgie en sportgeneeskunde. Tevens heb ik speciale interesse voor ouderengeneeskunde en palliatieve zorg.
Ik ben als opleider voor aankomende jonge huisartsen verbonden aan de Universiteit te Nijmegen.
Huisarts zijn doe je tegenwoordig niet meer alleen, maar in een team. Ik ben trots op het prachtige team wat we op het Kastelenplein hebben en ik werk er met heel veel plezier.
Ik ben getrouwd en vader van 4 kinderen.

*Dokter Verstegen heeft spreekuur op maandag t/m donderdag.

Bram ter Keurst - Huisarts
BIG: 49022012001

Ik ben geboren en opgegroeid in Aalst-Waalre. Na mijn opleidingen in Utrecht heb ik met collega's van mijn opleidingsgroep een waarneembureau opgericht voor waarnemend huisartsen in midden en zuid Nederland. In 1991 heb ik me gevestigd in het Gezondheidscentrum Woensel. Na 18 jaar daar gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik in 2009 toegetreden in Huisartsenpraktijk Kastelenplein, waar ik met veel plezier in de praktijk werk op alle dagen behalve dinsdag. Mijn aandachtsgebieden zijn Astma & COPD, Reizigersadvisering en scholing.
Daarnaast ben ik bestuurslid van de Huisartsenkring ZO Brabant met de portefeuilles Transmurale Samenwerking, Kwaliteitsbeleid en de vertegenwoordiging in landelijk Ledenraad, wat ik als zeer inspirerend en blikveld verbredend ervaar. Dat geldt ook voor mijn interesse: Reizen.

*Dokter ter Keurst heeft spreekuur op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.


Lieke Jansen - Huisarts

In Eindhoven ben ik geboren, maar getogen ben ik in Veldhoven. In 2013 heb ik mijn opleiding Geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Maastricht. In 2018 heb ik aan diezelfde universiteit mijn opleiding tot huisarts voltooid. Het mooie van het huisartsenvak vind ik de grote diversiteit en het mogen bieden van continue zorg in iemands leven. Mijn speciale interesse ligt bij de kindergeneeskunde en gynaecologie, alhoewel ik graag alle gebieden van de huisartsgeneeskunde bestrijk. Ik woon samen en heb twee zonen.

*Dokter Jansen heeft spreekuur op maandagmiddag, dinsdag, donderdagmiddag en vrijdag.
Yvonne Rutten-Roumen - Huisarts

Huisarts sinds 1983. Speciale belangstelling voor ouderenzorg.

*Dokter Rutten heeft spreekuur op maandagochtend, woensdag en donderdagochtend.

Irene van Hasselt - Huisarts
BIG: 79047216901

Ik heb gestudeerd in Nijmegen en heb daar de huisartsopleiding afgerond in 2001. Ik heb geruime tijd als huisarts binnen een revalidatieafdeling voor mensen met niet aangeboren hersenletsel gewerkt. Dat werk combineerde ik met een parttime baan binnen een reguliere huisartspraktijk en het moederschap (in 2008 werd ik moeder van een tweeling). In februari 2014 startte ik als huisarts in deze praktijk. Ik had behoefte aan meer continuïteit van zorg, omdat juist dát mij zo aantrekt in het huisartsenvak. Ik wil graag een vertrouwensband met mensen opbouwen, mensen in familie- en gezinsverband leren kennen, jonge kinderen zien opgroeien. Ik sta voor u klaar in goede en zeker ook in slechte tijden.

*Dokter van Hasselt heeft spreekuur op maandagochtend, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag,
Nieuws en mededelingen
Wandeling 't slot
Wandeling 't slot
Geplaatst: 9 april 2019
WANDELING 'T SLOT Gestel Gezond - Blijf in beweging - Voorkom blessures - Gratis deelname - Fitcoins sparen - Goede gezondheid

Lees meer
MedGemak
MedGemak
Geplaatst: 21 maart 2019
Vanaf nu kunt u gebruikmaken van de MedGemak-app! Deze app is gekoppeld aan het patiƫntenportaal MijnGezondheid.net.

Lees meer
Mijngezondheid.net
Mijngezondheid.net
Geplaatst: 21 maart 2019
MijnGezondheid.net, het portaal voor online communicatie met uw huisarts!

Lees meer