Praktijkmedewerkers | Doktersassistentes


Anna Kuipers - Doktersassistente
In augustus 2017 afgestudeerd als doktersassistente. Na haar studie hier in de praktijk komen werken. Is aanwezig op alle dagen, behalve de woensdag.
Zij houdt zich bezig met de dagelijkse werkzaamheden als doktersassistente zoals patiënten ontvangen aan de balie, telefoon en het assistente spreekuur.
Linda Petersen - Doktersassistente
Sinds Juni 2013 werkzaam in onze praktijk. Nadat ze hier een halfjaar stage heeft gelopen is ze na het behalen van haar diploma in de praktijk komen werken. Ze is op alle dagen aanwezig. Naast haar taken als doktersassistente heeft zij haar spreekuur voor longfunctietesten, organiseert zij de jaarlijkse griepvaccinaties en heeft zij spreekuur voor reizigersadvies. 

Mylou van Pol - Doktersassistente
In juli 2017 afgestudeerd als doktersassistente en daarna hier meteen in de praktijk komen werken. Is aanwezig op dinsdag t/m vrijdag.
Zij houdt zich bezig met de dagelijkse werkzaamheden als doktersassistente zoals patiënten ontvangen aan de balie, telefoon en het assistente spreekuur.
Ingrid Verbaandert - Doktersassistente
Heeft in 1991 haar diploma doktersassistente behaald. Werkt sinds 1992 in onze praktijk en is werkzaam op maandag en dinsdag. Zij houdt zich bezig met verschillende werkzaamheden. Enkele voorbeelden zijn; balie werkzaamheden, telefoon aannemen, medische handelingen op het assistenten spreekuur en in de behandelkamers.

Maartje Boleij - Doktersassistente
Zij is sinds 2005 werkzaam in deze praktijk. Ze is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Naast haar taken als doktersassistente houdt zij zich bezig met de financiële administratie.
Lian Timmers - Doktersassistente
Heeft in juni 2016 haar diploma tot doktersassistente behaald en sinds augustus 2016 met veel plezier werkzaam in onze praktijk. Zij is elke dag aanwezig en voert alle taken en werkzaamheden van een doktersassistente uit (balie werkzaamheden, telefoon en het eigen assistenten spreekuur).
Daarnaast houd zij zich bezig met het reizigersspreekuur.
Nieuws en mededelingen
MedGemak
MedGemak
Geplaatst: 19 maart 2019
Vanaf nu kunt u gebruikmaken van de MedGemak-app! Deze app is gekoppeld aan het patiƫntenportaal MijnGezondheid.net.

Lees meer
Nieuwe medewerker POH-GGz
Nieuwe medewerker POH-GGz
Geplaatst: 11 maart 2019
Judith Crombach, praktijkondersteuner GGz.

Lees meer
Advies Langer Thuis
Advies Langer Thuis
Geplaatst: 27 februari 2019
Zelfstandig thuis laten wonen. Binnen B-fysic is een nieuw product ontwikkeld, het Advies Langer Thuis. Dit product is onderdeel van het Expertise team ouderen, een gezamenlijke aanpak van fysio- en ergotherapie.

Lees meer