Praktijkmedewerkers | Doktersassistentes


Anna Kuipers - Doktersassistente

In augustus 2017 afgestudeerd als doktersassistente. Na haar studie hier in de praktijk komen werken. Is aanwezig op alle dagen, behalve de woensdag.
Zij houdt zich bezig met de dagelijkse werkzaamheden als doktersassistente zoals patiënten ontvangen aan de balie, telefoon en het assistente spreekuur.
Mylou van Pol - Doktersassistente

In juli 2017 afgestudeerd als doktersassistente en daarna hier meteen in de praktijk komen werken. Is aanwezig op dinsdag t/m vrijdag.
Zij houdt zich bezig met de dagelijkse werkzaamheden als doktersassistente zoals patiënten ontvangen aan de balie, telefoon en het assistente spreekuur.

Ingrid Verbaandert - Doktersassistente

Heeft in 1991 haar diploma doktersassistente behaald. Werkt sinds 1992 in onze praktijk en is werkzaam op maandag en dinsdag. Zij houdt zich bezig met verschillende werkzaamheden. Enkele voorbeelden zijn; balie werkzaamheden, telefoon aannemen, medische handelingen op het assistenten spreekuur en in de behandelkamers.
Maartje Boleij - Doktersassistente

Zij is sinds 2005 werkzaam in deze praktijk. Ze is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Naast haar taken als doktersassistente houdt zij zich bezig met de financiële administratie.

Linda Petersen - Doktersassistente

Sinds Juni 2013 werkzaam in onze praktijk. Nadat ze hier een halfjaar stage heeft gelopen is ze na het behalen van haar diploma in de praktijk komen werken. Ze is op alle dagen aanwezig. Naast haar taken als doktersassistente heeft zij haar spreekuur voor longfunctietesten, organiseert zij de jaarlijkse griepvaccinaties en heeft zij spreekuur voor reizigersadvies.
Lian Timmers - Doktersassistente

Heeft in juni 2016 haar diploma tot doktersassistente behaald en sinds augustus 2016 met veel plezier werkzaam in onze praktijk. Zij is elke dag aanwezig en voert alle taken en werkzaamheden van een doktersassistente uit (balie werkzaamheden, telefoon en het eigen assistenten spreekuur).
Daarnaast houd zij zich bezig met het reizigersspreekuur.
Nieuws en mededelingen
Wandeling 't slot
Wandeling 't slot
Geplaatst: 9 april 2019
WANDELING 'T SLOT Gestel Gezond - Blijf in beweging - Voorkom blessures - Gratis deelname - Fitcoins sparen - Goede gezondheid

Lees meer
MedGemak
MedGemak
Geplaatst: 21 maart 2019
Vanaf nu kunt u gebruikmaken van de MedGemak-app! Deze app is gekoppeld aan het patiƫntenportaal MijnGezondheid.net.

Lees meer
Mijngezondheid.net
Mijngezondheid.net
Geplaatst: 21 maart 2019
MijnGezondheid.net, het portaal voor online communicatie met uw huisarts!

Lees meer