Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Huisartsen Kastelenplein digitaal dichtbij

U kunt online veel zaken zelf regelen. Heeft u ons nodig? Dan zijn we er voor u.

Onze praktijk

Welkom op de site van Huisartsenpraktijk Kastelenplein te Eindhoven.

Als huisartsenpraktijk voelen we ons de spin in 't web van de gezondheidszorg, zijn laagdrempelig en staan midden in de wijk. Wij proberen u zowel digitaal als fysiek zo goed mogelijk te helpen. Wij werken vanuit een lichamelijk- psychisch- en sociaal oogpunt waarbij we de focus leggen op positieve gezondheid.

Wij helpen u graag op weg naar een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid en het voorkomen van ziektes. Er zijn verschillende aspecten van een gezonde leefstijl, zoals een gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging, geestelijke gezondheid en het vermijden van risicovol gedrag zoals roken en overmatig alcoholgebruik. 

Het opvolgen van een gezonde leefstijl kan helpen bij het verlengen van de levensduur en het verminderen van het risico op ziektes zoals hart- en vaatziekten, diabetes en kanker.

Nieuws

Blijf op de hoogte van lokaal en landelijk medisch nieuws.

#Ikvaccineer

03-04-2024

 

In deze praktijk staan wij achter het Rijksvaccinatieprogramma.

Gedragregels

03-04-2024

Wij behandelen uw medische hulpvraag met zorg en respect, en we vragen u hetzelfde te doen met onze hulpverleners en ander patiënten. 

Loop met vertrouwen

20-03-2024

Op 05-10-2024 kunt u bij B-fysic Kastelenplein een gratis loopanalyse laten doen.

Mazelen

18-03-2024

Er zijn verschillende meldingen ontvangen van mazelen.

Inschrijving praktijk

28-02-2024

Wilt u zich in onze praktijk inschrijven? Lees dan verder voor meer informatie. 

Bevolkingsonderzoek

27-02-2024

In Nederland kennen we drie bevolkingsonderzoeken naar kanker: de bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker. De onderzoeken worden aangeboden door de overheid. Meedoen is gratis en vrijwillig.

Scroll

Welkom

Ik wil...