Nieuws | Mijngezondheid.net


Met MijnGezondheid.net is de huisartsenpraktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag digitaal bereikbaar.
Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken online regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente.

Momenteel kunt u online alleen nog maar afspraken inplannen, maar vanaf april zal het patiëntenportaal verder uitgebreid worden met de onderstaande functies.

U kunt dan online afspraken maken, vragen stellen, herhaalrecepten bestellen en labuitslagen inzien. Daarnaast is het mogelijk een samenvatting in te zien van uw persoonlijk medisch dossier, inclusief uw medicijngebruik. Zo heeft u altijd en overal inzage in uw eigen gezondheid. En gaat u op reis? Neem dan een uitdraai mee van uw medicatiepaspoort.
Mijn Gezondheid.net is gemakkelijk en betrouwbaar!
Vraag naar de mogelijkheden bij uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente en ontdek zelf het gemak van MijnGezondheid.net.

Kijk op de website www.mijngezondheid.net voor meer informatie of op onze klik hier voor informatie op onze website.


Nieuws
Voorjaarswandeling
Voorjaarswandeling
Geplaatst: 11 februari 2020
Diabetesvereniging Nederland organiseert een voorjaarswandeling.

Lees meer
Corona virus China
Corona virus China
Geplaatst: 31 januari 2020
Corona virus China. De uitbraak met het nieuwe coronavirus in de stad Wuhan in China breidt uit. De kans op introductie in Nederland is nog steeds klein, maar alertheid is geboden.

Lees meer
Wel of geen spoed?
Wel of geen spoed?
Geplaatst: 31 januari 2020
Een kind met koorts, verkoudheid of een val van de fiets. Iedereen twijfelt weleens of er wel of niet met spoed naar de huisartsenpost gebeld dient te worden.

Lees meer