De praktijk | Spreekuren


Afspraak maken
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt online een afspraak maken via  www.mijngezondheid.net. Om Online afspraken te kunnen maken moet u zich eenmalig aanmelden op MijnGezondheid.net. U kunt ook voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur. Natuurlijk kunt u voor dringende gevallen de hele dag bellen. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Online een afspraak maken

Via mijngezondheid.net kunt u eenvoudig en snel online een afspraak maken met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente.  
Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.
Hoe het werkt? U kiest de datum en het tijdstip van uw voorkeur en de afspraak staat meteen in de agenda van uw huisarts genoteerd.
Wilt u de afspraak verzetten? Ook dat is makkelijk zelf te regelen via MijnGezondheid.net.

In principe is een online afspraak voor één klacht. Hiervoor wordt 10 minuten gereserveerd. Heeft u meer klachten of verwacht u meer tijd nodig te hebben, dan is een online afspraak niet geschikt en vragen we u telefonisch een afspraak te maken.
Ook is een online afspraak niet geschikt voor spoedeisende klachten of bijvoorbeeld een chirurgische ingreep.

Om Online afspraken te kunnen maken moet u zich eenmalig aanmelden op MijnGezondheid.net. Via onderstaande link kunt u zich direct aanmelden.
    
                 


Meer tijd nodig?
In principe is een afspraak voor één klacht. Hiervoor wordt 10 minuten gereserveerd. Heeft u meer klachten of verwacht u meer tijd nodig te hebben? Geef dit aan bij het maken van de afspraak, dan we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisarts in opleiding
In de praktijk worden huisartsen opgeleid. De assistente kan soms een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Als u liever een afspraak bij uw eigen huisarts hebt kunt u dit aan de assistente aangeven.


Niet verschijnen op afspraak
Het komt helaas geregeld voor dat een patiënt een afspraak maakt en vervolgens niet op het spreekuur verschijnt. Hiermee gaat voor de huisarts/verpleegkundige/doktersassistente onnodig veel tijd verloren. Immers er is op uw komst gerekend!

Wat doet u als u een afspraak wilt afzeggen?
Het kan altijd gebeuren dat u de afspraak niet door kunt of wilt laten gaan. Wij vragen in dat geval dit 24 uur van te voren door te geven. Een andere patiënt kan dan in uw plaats ingepland worden.

Wat gebeurt er als u niet tijdig afzegt?
Als u niet of niet tijdig uw afspraak afzegt zijn we genoodzaakt een bedrag van € 20,- in rekening te brengen. Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen.

Wilt u onnodige kosten voorkomen, belt u dan op tijd af.

 

Promotiefilm MijnGezondheid.net

 

Informatiefolder MijnGezondheid.net (PDF):

 

 


 


Nieuws en mededelingen
Mondkapje verplicht bij Diagnostiek voor U en De Bloedafname
Mondkapje verplicht bij Diagnostiek voor U en De Bloedafname
Geplaatst: 16 oktober 2020
Vanaf maandag 5 oktober is het dragen van een mondkapje verplicht op alle locaties van Diagnostiek voor U en De Bloedafname.

Lees meer
Bloedprikken Maxima Medisch Centrum
Bloedprikken Maxima Medisch Centrum
Geplaatst: 16 oktober 2020
Bloedprikken en materialen inleveren voor onderzoek kan alléén op afspraak.

Lees meer
Uitnodiging samen gezond
Uitnodiging samen gezond
Geplaatst: 13 oktober 2020
Ben jij of ken jij iemand die gezonder wil leven? Neem dan gratis deel aan het online leefstijlprogramma.

Lees meer